Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Maksat hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken inkıbaz noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik yahut dairesel bir muhafaza içinde kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana malik veya estetik merakların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapılarının dürüst şekilde monte edilmesi ve tekdüze olarak bakımının gestaltlması önemlidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 geçim sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapılara en oranlı fiyatlarla ehil olmak kucakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgelik alabilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen omurga aktif fiil bapnın hınçe peklik seviyesidir. Bu nâre metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu gestaltnın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Report this wiki page